El Comfort i Alingsås AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Alingsås och El Comfort i Alingsås AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och El Comfort i Alingsås AB är ett av dem. Statusen för El Comfort i Alingsås AB är att Bolaget är aktivt.

El Comfort i Alingsås AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-05-12. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där företaget finns i jobbar för att företag som El Comfort i Alingsås AB ska trivas.

El Comfort i Alingsås AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-22. I Alingsås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är köp och försäljning av vitvaror, hushållsmaskiner, värmepumpar, elektriska artiklar, kök, samt därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El Comfort i Alingsås AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-22.

Idag är El Comfort i Alingsås AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med El Comfort i Alingsås AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-665590.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med El Comfort i Alingsås AB är Nilsson, Lars Fredrik som är född 1980 och har titeln VD, Nilsson, Lars Fredrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Anders Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydén, Jenny Marita som är född 1979 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Jörstam, Claes Åke som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

El Comfort i Alingsås AB har 556757-8074 som sitt organisationsnummer.