Axelberg & Melin Trading AB

Västra Götalands län

Information

556732-7266 är organisationsnummer för företaget Axelberg & Melin Trading AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axelberg & Melin Trading AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Alingsås som är den kommunen som Axelberg & Melin Trading AB finns i.

Axelberg & Melin Trading AB har varit registrerat sedan 2007-06-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Axelberg & Melin Trading AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Axelberg & Melin Trading AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Alingsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Axelberg & Melin Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelberg, John Mikael -Melin, Ulf Carl-Johan

Vill ni komma i kontakt med Axelberg & Melin Trading AB så kan ni göra det på telefon genom 073-5029290 eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 26, 441 30, Alingsås

Bolaget ska driva detaljhandel med hemelektronikprodukter, handel och förvaltning av fastigheter, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Axelberg & Melin Trading AB och det är Melin, Ulf Carl-Johan som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelberg, John Mikael som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelberg, Peter Georg Vilhelm som är född 1959 och har titeln Suppleant, Melin, Ulf Lennart som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantAlingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor,