Skår PrintMaker AB

Västra Götalands län

Information

Skår PrintMaker AB är ett av många företag som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som Skår PrintMaker AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skår PrintMaker AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-09-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gulmårav. 10, 438 33, Landvetter. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skår PrintMaker AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-636871.

Alingsås arbetar för att företag som Skår PrintMaker AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skår PrintMaker AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolagets verksamhet består av att utföra konsulttjänster inom den grafiska branschen och bedriva konstnärlig verksamhet samt försäljning av konst och konsthantverk ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skår PrintMaker AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skår PrintMaker AB och det är följande personer, Andreasson, Jan Olof som är född 1942 och har titeln Likvidator, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skår PrintMaker AB är 556710-8211.