Perejo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556680-9678 är organisationsnummer för företaget Perejo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perejo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Alingsås som är den kommunen som Perejo Aktiebolag finns i.

Perejo Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-05-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perejo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Perejo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Alingsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Perejo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Perejo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0322-668701 eller genom brev på följande adress:
KUNGSGATAN 14, 441 30, Alingsås

Bolaget skall bedriva förmedling av bostäder, rörelser, kommersiella fastigheter, förvaltning av fastigheter, värdepapper, travverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Perejo Aktiebolag och det är Jonsson, Peter Reinhold som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thim, Jens Lennart Thomas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor,