Bjärke Takstolar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bjärke Takstolar Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där Bjärke Takstolar Aktiebolag finns. I Alingsås så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjärke Takstolar Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bjärke Takstolar Aktiebolag har haft sedan 2005-04-07. Bjärke Takstolar Aktiebolag har funnits sedan och 2005-04-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bjärke Takstolar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Jordalav. 39, 466 93, Sollebrunn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0322-41570.

Alingsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bjärke Takstolar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bjärke Takstolar Aktiebolag har idag 556677-2470 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bjärke Takstolar Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka och försälja förädlade trävaruprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Bjärke Takstolar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Gunnar Valdemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helgesson, Lars-Åke Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl Robert Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor, .