Vrån Skogsentreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Vrån Skogsentreprenad AB är ett företag som finns i Alingsås. I Vrån Skogsentreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Rune Ingemar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Jeanette som är född 1971 och har titeln Suppleant, Tonning, Pontus som är född 1980 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vrån Skogsentreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vrån Skogsentreprenad AB på telefon 0322-54059.

Bolaget skall idka skotning, skördning och manuell avverkning av skog samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vrån Skogsentreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vrån Skogsentreprenad AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vrån Skogsentreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-11 och Vrån Skogsentreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vrån Skogsentreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vrån Skogsentreprenad AB har 556674-5542 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.