Kök & Rum i Alingsås AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Alingsås och Kök & Rum i Alingsås AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kök & Rum i Alingsås AB är ett av dem. Statusen för Kök & Rum i Alingsås AB är att Bolaget är aktivt.

Kök & Rum i Alingsås AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kök & Rum i Alingsås AB ska trivas.

Kök & Rum i Alingsås AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Alingsås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kök, möbler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kök & Rum i Alingsås AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10.

Idag är Kök & Rum i Alingsås AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Kök & Rum i Alingsås AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-634468.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kök & Rum i Alingsås AB är Dahlqvist, Carina Ann-Marie som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Irene Louise som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Inge Mats som är född 1962 och har titeln Suppleant, Profozic, Toni Anton som är född 1951 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Kök & Rum i Alingsås AB har 556672-2574 som sitt organisationsnummer.