Bardexa Fastighet AB

Västra Götalands län

Information

Bardexa Fastighet AB är en verksamhet som finns i Alingsås. I Bardexa Fastighet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Versén, Per Johnny som är född 1950 och har titeln VD, Versén, Per Johnny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Versén, Susanne Marie Margarethe som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bardexa Fastighet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bardexa Fastighet AB på telefon .

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bardexa Fastighet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bardexa Fastighet AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bardexa Fastighet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-22 och Bardexa Fastighet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bardexa Fastighet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bardexa Fastighet AB har 556660-6231 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.