Tobakshörnan i Alingsås AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av tobak, spel och konfektyr.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tobakshörnan i Alingsås AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Alingsås så är Tobakshörnan i Alingsås AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Alingsås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Alingsås och i Västra Götalands län. Redan 2004-02-11 så skapades Tobakshörnan i Alingsås AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556655-9661 är organisationsnummret för bolaget som finns i Alingsås.

Just nu är Tobakshörnan i Alingsås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tobakshörnan i Alingsås AB så går det att nå dem via telefon på 0322-10565 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tobakshörnan i Alingsås AB är Andersson, Dan Ingemar som är född 1966 och har titeln VD, Andersson, Dan Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Inga-Lill som är född 1933 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .