Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uppförande och drift av skateanläggning, anordningav skateuppvisningar samt uthyrning av anläggningen, tillhandahållande av reklamplatser och sponsorarrangemang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Alingsås så är Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Alingsås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Alingsås och i Västra Götalands län. Redan 2003-09-01 så skapades Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB och bolaget är har F-skattsedel Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB har haft det sedan 2004-01-08.

Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

556647-8706 är organisationsnummret för bolaget som finns i Alingsås.

Just nu är Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB så går det att nå dem via telefon på 0322-611529 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bergholm, Jan Roger -Sjöberg, Karl Axel Krister

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alingsås Pingstkyrka Skatearena AB är Sjöberg, Karl Axel Krister som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergholm, Jan Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gomér, Carl-Axel Evald som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jomansson, Karl Arvid Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Stefan Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hessel, Bertil Evert som är född 1947 och har titeln SuppleantAhlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Kjellstrand, Arne Donald som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.