Tobelo AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Alingsås och Tobelo AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tobelo AB är ett av dem. Statusen för Tobelo AB är att Bolaget är aktivt.

Tobelo AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-08-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tobelo AB ska trivas.

Tobelo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27. I Alingsås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tobelo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27.

Idag är Tobelo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Tobelo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-15030.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gembäck, Eric Thomas -Sävenstrand, Lars Ove Matteus.

De som är på något sätt har med Tobelo AB är Sävenstrand, Lars Ove Matteus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gembäck, Eric Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Indahl, Bengt som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gembäck, Eva Marita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sävenstrand, Jeanette Irene som är född 1952 och har titeln Suppleant, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln RevisorSynneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Tobelo AB har 556646-1108 som sitt organisationsnummer.