Svenska Skolmoduler AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Alingsås och Svenska Skolmoduler AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Svenska Skolmoduler AB är ett av dem. Statusen för Svenska Skolmoduler AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Skolmoduler AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där företaget finns i jobbar för att företag som Svenska Skolmoduler AB ska trivas.

Svenska Skolmoduler AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11. I Alingsås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av prefabricerade moduler för skolor, kontor och andra lokaler samt bostäder samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Skolmoduler AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är Svenska Skolmoduler AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Svenska Skolmoduler AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-611233.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Sturehag, Anette Britt-Inger.

De som är på något sätt har med Svenska Skolmoduler AB är Gredenvall, Harry Bernhard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Jan Håkan Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Carl-Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturehag, Anette Britt-Inger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Svenska Skolmoduler AB har 556645-1984 som sitt organisationsnummer.