FOTOBLIXTEN i Alingsås AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av annonser, bilar, motorcyklar, båtar, husvagnar, fastigheter, aktier. Fotoverksamhet, framkallning och försäljning av foto och fotoartiklar samt naturfoto och fotografverksamhet. Vård och utbildning inom socialomsorg samt sjukgymnastik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FOTOBLIXTEN i Alingsås AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Alingsås så är FOTOBLIXTEN i Alingsås AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Alingsås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Alingsås och i Västra Götalands län. Redan 2003-02-15 så skapades FOTOBLIXTEN i Alingsås AB och bolaget är har F-skattsedel FOTOBLIXTEN i Alingsås AB har haft det sedan 2003-05-01.

FOTOBLIXTEN i Alingsås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-01

556640-0296 är organisationsnummret för bolaget som finns i Alingsås.

Just nu är FOTOBLIXTEN i Alingsås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med FOTOBLIXTEN i Alingsås AB så går det att nå dem via telefon på 0322-12290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom FOTOBLIXTEN i Alingsås AB är Olausson, Thony Gert Christer som är född 1966 och har titeln VD, Olausson, Thony Gert Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Camilla Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kjellstrand, Arne Donald som är född 1948 och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .