Asplund Holding AB

Västra Götalands län

Information

I Alingsås finns det ett Aktiebolag som heter Asplund Holding AB. Det finns flera företag som liknar Asplund Holding AB i Västra Götalands län. Alingsås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-06-25 så har Asplund Holding AB varit registrerat. Idag är Asplund Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Asplund Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till L. Torget 1, 441 30, Alingsås. Vi ni istället prata med Asplund Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, utbildning, tandteknisk verksamhet, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Asplund, Bengt Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson Asplund, Heidi Marjatta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svantesson, Maria Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Asplund Holding AB har 556628-3999 som sitt organisationsnummer.