CSBM i Alingsås AB

Västra Götalands län

Information

CSBM i Alingsås AB är ett av många bolag som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som CSBM i Alingsås AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CSBM i Alingsås AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-05-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CSBM i Alingsås AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-672248.

Alingsås arbetar för att bolag som CSBM i Alingsås AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CSBM i Alingsås AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning, försäljning, montering, samt teknisk hjälp vad gäller ljud- och ljusarrangemang till alla sorters nöjesarrangemang, artistförmedling, arrangera all slags eventverksamhet, byggnation av scener, uthyrning av personal inom ovan angivna områden samt bedriva allmän byggverksamhet, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CSBM i Alingsås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CSBM i Alingsås AB och det är följande personer, Sturehag, Rolf Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodén, Bengt Tony som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CSBM i Alingsås AB är 556611-2271.