SweeTell AB (The Body Shop)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns SweeTell AB (The Body Shop). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Alingsås här finns det många olika Aktiebolag. SweeTell AB (The Body Shop) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Alingsås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

SweeTell AB (The Body Shop) är momsregistrerat sedan2001-03-02 och har organisationsnummer 556605-6080.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0322-639330 alternativt besöka eller skicka post till SweeTell AB (The Body Shop) på följande adress Kungsg. 26, 441 30, Alingsås.

SweeTell AB (The Body Shop) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-02.

I SweeTell AB (The Body Shop) så sitter följande personer i styrelsen: Tellström, Åsa Helena Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Tellström, Inga-Lena Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva försäljning av hudvårds-, kroppsvårds-, hårvårds- och kosmetikaprodukter, heminredning, kläder samt därtill hörande assessoarer, köpa, äga och sälja värdepapper samt härmed förenlig verksamhet.