Läkarkonsult Pewig Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Läkarkonsult Pewig Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som Läkarkonsult Pewig Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Läkarkonsult Pewig Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-29.

Läkarkonsult Pewig Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-11-17. Men sedan 2004-05-28 så har Läkarkonsult Pewig Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fågelv. 26, 441 40, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Läkarkonsult Pewig Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-634666.

Alingsås arbetar för att bolag som Läkarkonsult Pewig Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Läkarkonsult Pewig Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet, medicinsk konsultverksamhet, förebyggande hälsovård, medicinsk utbildning och forskning, agentur av hälsovårds- och medicinska artiklar samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Läkarkonsult Pewig Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Läkarkonsult Pewig Aktiebolag och det är följande personer, Wiger, Per Gunnar Joel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiger, Eva Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Carlsson, Kjell Göran som är född 1954 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Läkarkonsult Pewig Aktiebolag är 556599-9041.