AB Spik & Trix

Västra Götalands län

Information

AB Spik & Trix är ett av många företag som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som AB Spik & Trix finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Spik & Trix är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

AB Spik & Trix som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-05-13. Men sedan 1998-01-01 så har AB Spik & Trix varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Prästerydsv. 25, 441 40, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Spik & Trix så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-637851.

Alingsås arbetar för att företag som AB Spik & Trix ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Spik & Trix. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Spik & Trix är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Spik & Trix och det är följande personer, Andersson, Ingemar Nils Sture som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gustav Nils som är född 1986 och har titeln Suppleant, Martinsson, Anders Tryggve som är född 1962 och har titeln Revisor, Prokon Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Spik & Trix är 556555-9068.