Candidator AB

Västra Götalands län

Information

556537-9731 är organisationsnummer för bolaget Candidator AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Candidator AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Alingsås som är den kommunen som Candidator AB finns i.

Candidator AB har varit registrerat sedan 1997-01-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Candidator AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Candidator AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Alingsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Candidator AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johannesson, Hans Christer -Winberg, Henry Joacim Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Candidator AB så kan ni göra det på telefon genom 0322-671000 eller genom brev på följande adress:
Kristineholmsv. 14 B, 441 39, Alingsås

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utbildningsverksamhet, tillverkning, försäljning, uthyrning och underhåll av datorer och dataprogram ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Candidator AB och det är Johansson, Göte Henrik som är född 1962 och har titeln VD, Johansson, Göte Henrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Hans Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ericsson, Per Eric Harald som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Thore Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg, Henry Joacim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotBerglund, Bernt-Göran som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johannesson, Ulf Paul som är född 1936 och har titeln Suppleant, Unér, Håkan Arne som är född 1963 och har titeln RevisorArvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantAndersson & Arvidsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln RevisorBjörn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor