Enate AB

Västra Götalands län

Information

Enate AB är ett företag som finns i Alingsås. I Enate AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Botha, Jon som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gunnevik, David Stig-Arne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Enate AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Enate AB på telefon 0322-12700.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av produkter och tjänster inom följande områden: bildskärmsfilter, antistatprodukter, belysning, elsanering, arbetsmiljö, ergonomi, ljudreducering av PC, luftvård, service och installation av datamiljöprodukter, utbildningsfrågor, stöldskyddsmärkning, specialprodukter inom elsanering, äga och förvalta aktier och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Enate AB av bolagstypen Aktiebolag.

Enate AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Enate AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och Enate AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enate AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Enate AB har 556513-0316 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.