Pema Radiosystem AB

Västra Götalands län

Information

I Alingsås finns det ett Aktiebolag som heter Pema Radiosystem AB. Det finns flera bolag som liknar Pema Radiosystem AB i Västra Götalands län. Alingsås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Pema Radiosystem AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1995-02-02 så har Pema Radiosystem AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Pema Radiosystem AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Pema Radiosystem AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Pema Radiosystem AB så kan ni göra det på 0322-665500.

Bolaget skall bedriva data & telesupport, tjänster inom telefoni och radio, försäljning av radio-, tele- och dataelektronik, utföra service och installation i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Majlöv, Per Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Majlöv, Eva Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eriksson, Olof Magnus som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Pema Radiosystem AB har 556506-9662 som sitt organisationsnummer.