KLAVE AB

Västra Götalands län

Information

556506-8821 är organisationsnummer för bolaget KLAVE AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KLAVE AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Alingsås som är den kommunen som KLAVE AB finns i.

KLAVE AB har varit registrerat sedan 1995-01-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KLAVE AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

KLAVE AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Alingsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KLAVE AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med KLAVE AB så kan ni göra det på telefon genom 0322-14199 eller genom brev på följande adress:
Åsg. 8, 441 51, Alingsås

Föremålet för bolagets verksamhet är projektledning och teknisk konsultverksamhet främst med inriktning på mekanisk konstruktion. Bolaget ska även bedriva mekanisk verkstad, idka handel, reparationer och service av fordon och farkoster, upplåta rättigheter till fastigheter, bedriva verksamhet inom turistservice och tillhandahålla tjänster till företag och privatpersoner avseende resor, konferenser, möten, event och liknande arrangemang, idka handel med och förvaltning av fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KLAVE AB och det är Krona, Roy Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Krona, Ulrika Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Härröd, Kerstin Annette som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,