Bjärke Energi AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av fjärrvärme, bredband samt entreprenad i form av nedgrävning av el och telekablar och därvid förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bjärke Energi AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Alingsås så är Bjärke Energi AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Alingsås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Alingsås och i Västra Götalands län. Redan 1994-10-11 så skapades Bjärke Energi AB och företaget är har F-skattsedel Bjärke Energi AB har haft det sedan 1996-01-01.

Bjärke Energi AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556495-0920 är organisationsnummret för företaget som finns i Alingsås.

Just nu är Bjärke Energi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bjärke Energi AB så går det att nå dem via telefon på 0322-83121 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bengt-Erik -Krantz, Sven Sigvard Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bjärke Energi AB är Krantz, Sven Sigvard som är född 1957 och har titeln Extern VD, Andersson, Bengt-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alströmer, Patrik Thore Jonas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodén, Sven Erik Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Ulla Marielle som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ribbing, Nils Thomas Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Carl Gustav Jerker som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Leif Erik Inge som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Lennart Dan-Ove som är född 1945 och har titeln SuppleantRoger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln RevisorKarlén, Patrik Johan Robert som är född 1966 och har titeln HuvudansvarigrevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.