Glantz Arkitektstudio Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Glantz Arkitektstudio Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som Glantz Arkitektstudio Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Glantz Arkitektstudio Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Glantz Arkitektstudio Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-03-17. Men sedan 1994-01-01 så har Glantz Arkitektstudio Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Färgareg. 3, 441 30, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Glantz Arkitektstudio Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-637600.

Alingsås arbetar för att verksamheter som Glantz Arkitektstudio Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Glantz Arkitektstudio Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva arkitektstudio samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Glantz Arkitektstudio Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Glantz Arkitektstudio Aktiebolag och det är följande personer, Glantz, Anders Yngve som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östlund, Maude Helene som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Glantz, Anna Gabriella som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hallberg, Maria Magdalena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Glantz Arkitektstudio Aktiebolag är 556484-4198.