Villa Arelid AB (Arelidshemmet)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Villa Arelid AB (Arelidshemmet). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Alingsås här finns det många olika Aktiebolag. Villa Arelid AB (Arelidshemmet) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Alingsås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Villa Arelid AB (Arelidshemmet) är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556481-4852.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0322-49060 alternativt besöka eller skicka post till Villa Arelid AB (Arelidshemmet) på följande adress Arlidsv. 17, 441 91, Alingsås.

Villa Arelid AB (Arelidshemmet) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Villa Arelid AB (Arelidshemmet) så sitter följande personer i styrelsen: , Mila, Olle Joel som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva vårdhem med inriktning mot äldreboende, korttidsboende, fastighetsförvaltning och värdepappersförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.