ILACK i Alingsås Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

ILACK i Alingsås Aktiebolag är en verksamhet som finns i Alingsås. I ILACK i Alingsås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Bernt Göran Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Persson, Bernt Göran Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fred, Lars Harald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Björn Harald som är född 1942 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Larsson Lysér, Nils Conny som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ILACK i Alingsås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ILACK i Alingsås Aktiebolag på telefon 0322-672000.

Bolaget skall bedriva industrilackering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ILACK i Alingsås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ILACK i Alingsås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ILACK i Alingsås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och ILACK i Alingsås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ILACK i Alingsås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Bernt Göran Stefan -Persson, Björn Harald

ILACK i Alingsås Aktiebolag har 556450-6557 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.