Smålänningarna i Alingsås Aktiebolag (Brothers)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Smålänningarna i Alingsås Aktiebolag (Brothers). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Alingsås här finns det många olika Aktiebolag. Smålänningarna i Alingsås Aktiebolag (Brothers) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Alingsås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Smålänningarna i Alingsås Aktiebolag (Brothers) är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556449-8169.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0322-12202 alternativt besöka eller skicka post till Smålänningarna i Alingsås Aktiebolag (Brothers) på följande adress Kungsg. 34, 441 31, Alingsås.

Smålänningarna i Alingsås Aktiebolag (Brothers) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-12.

I Smålänningarna i Alingsås Aktiebolag (Brothers) så sitter följande personer i styrelsen: , Bonér, Pär Joakim som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.