EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföring samt försäljning av företagsprofilering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Alingsås så är EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Alingsås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Alingsås och i Västra Götalands län. Redan 1992-06-29 så skapades EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-10-01

556449-7039 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Alingsås.

Just nu är EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0322-19000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom EuroSign Mats Rasmusson Aktiebolag är Rasmusson, Mats Gunnar Joel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Gun Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .