Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva kioskverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Alingsås så är Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Alingsås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Alingsås och i Västra Götalands län. Redan 1991-11-01 så skapades Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556435-2226 är organisationsnummret för företaget som finns i Alingsås.

Just nu är Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0322-611484 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torgkiosken i Alingsås Aktiebolag är Aronsson, Jan-Åke Allan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Eva Kerstin Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Segerfeldt, Bo Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .