Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Alingsås och Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där företaget finns i jobbar för att företag som Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag ska trivas.

Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Alingsås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av storköksutrustningar samt handel och förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-78870.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag är Närkestam, Pär-Magnus Lennart som är född 1962 och har titeln VD, Närkestam, Pär-Magnus Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernehult, Claes-Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Bo Gustaf som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor.

Storköksgruppen Syd Svenska Aktiebolag har 556377-9619 som sitt organisationsnummer.