Söderport i Alingsås Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Söderport i Alingsås Aktiebolag är ett bolag som finns i Alingsås. I Söderport i Alingsås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Helgesson, Benny Agne Tomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Refima Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Söderport i Alingsås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Söderport i Alingsås Aktiebolag på telefon 0322-15336.

Bolaget skall bedriva revision, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Söderport i Alingsås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Söderport i Alingsås Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Söderport i Alingsås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Söderport i Alingsås Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Söderport i Alingsås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Söderport i Alingsås Aktiebolag har 556336-7498 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.