Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB finns. I Alingsås så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB har haft sedan 1994-01-01. Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 11, 433 61, Sävedalen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0302-24960.

Alingsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB har idag 556336-7365 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Dennis Morgan -Eriksson, Morgan Rikard är den som för stunden ansvarar för Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB

Bolagets verksamhet är entreprenad och byggnadsverksamhet, förvaltning och försäljning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Dennis & Morgan Eriksson Bygg & Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Dennis Morgan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Morgan Rikard som är född 1966 och har titeln Suppleant, Härröd, Kerstin Annette som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .