Mellväst Lantbruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mellväst Lantbruk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som Mellväst Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mellväst Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mellväst Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-08-25. Men sedan 1988-01-01 så har Mellväst Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mellbyv. 132, 466 93, Sollebrunn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mellväst Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-41053.

Alingsås arbetar för att verksamheter som Mellväst Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mellväst Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka växtodling och djurskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mellväst Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mellväst Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Påfvelsson, Anders Sigfrid som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Påfvelsson, Lars Rune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Påfvelsson, Ulla Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mellväst Lantbruk Aktiebolag är 556328-7761.