Alingsås Kuriren Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556263-1928 är organisationsnummer för bolaget Alingsås Kuriren Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alingsås Kuriren Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Alingsås som är den kommunen som Alingsås Kuriren Aktiebolag finns i.

Alingsås Kuriren Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-08-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alingsås Kuriren Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Alingsås Kuriren Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Alingsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alingsås Kuriren Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jansson, Anna-Karin Margareta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Alingsås Kuriren Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0322-668300 eller genom brev på följande adress:
S. Ringg. 13, 441 30, Alingsås

Bolaget skall bedriva tidningsutgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alingsås Kuriren Aktiebolag och det är Jansson, Anders Johan som är född 1961 och har titeln VD, Jansson, Anders Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anna-Karin Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Anders Peter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor