Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr.

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. är ett företag som finns i Alingsås. I Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bernhult, Per-Gunnar Otto som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhult, Birgit Anna-Lena som är född 1949 och har titeln Suppleant, Rogenfelt, Bo Karl Henrik som är född 1954 och har titeln Revisor, Melldén, Stig Dan Anders som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. på telefon 0322-636570.

Bolaget skall bedriva detaljiströrelse inom järnvaruhandeln, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Bernhult, Birgit Anna-Lena -Bernhult, Per-Gunnar Otto

Aktiebolaget Gustaf Engbergs Järnhandel Eftr. har 556232-7055 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.