Pad Scandinavia Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Alingsås finns det ett Aktiebolag som heter Pad Scandinavia Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Pad Scandinavia Aktiebolag i Västra Götalands län. Alingsås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Pad Scandinavia Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1983-05-26 så har Pad Scandinavia Aktiebolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Pad Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Pad Scandinavia Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tomasgårdsv. 7, 441 39, Alingsås. Vi ni istället prata med Pad Scandinavia Aktiebolag så kan ni göra det på 0322-18105.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av produkter för rengöring, polering och slipning inom städ- och bilindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson Apoy, Chaja Sofia som är född 1957 och har titeln VD, Persson Apoy, Chaja Sofia som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bertil Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Apoy, Sven Fredrik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvert, Johan Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson Apoy, Chaja Sofia -Persson, Bertil Ingemar .

Pad Scandinavia Aktiebolag har 556229-7209 som sitt organisationsnummer.