Antens Laxodling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Antens Laxodling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som Antens Laxodling Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Antens Laxodling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Antens Laxodling Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1967-09-18. Men sedan 1980-01-01 så har Antens Laxodling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rammegärdsv. 5, 441 91, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Antens Laxodling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-72096.

Alingsås arbetar för att verksamheter som Antens Laxodling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Antens Laxodling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva fiskeodlingsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Antens Laxodling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Fahlström, Gunhild Marianne -Fahlström, Thomas Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Antens Laxodling Aktiebolag och det är följande personer, Fahlström, Thomas Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlström, Gunhild Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Hellstrands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Antens Laxodling Aktiebolag är 556111-8737.