Falcks Guld och Silver Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Alingsås finns det ett Aktiebolag som heter Falcks Guld och Silver Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Falcks Guld och Silver Aktiebolag i Västra Götalands län. Alingsås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Falcks Guld och Silver Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1961-01-23 så har Falcks Guld och Silver Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Falcks Guld och Silver Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Falcks Guld och Silver Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S:t Larsg. 9, 532 35, Skara. Vi ni istället prata med Falcks Guld och Silver Aktiebolag så kan ni göra det på 0322-14645.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av guld-, silveroch bijouterivaror samt utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Falck, Signe Annsofie Christina som är född 1942 och har titeln VD, Falck, Signe Annsofie Christina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Ulf Holger som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Rut Birgit som är född 1954 och har titeln Revisor, Haga-Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Falck, Signe Annsofie Christina -Falck, Ulf Holger .

Falcks Guld och Silver Aktiebolag har 556076-6767 som sitt organisationsnummer.