R.J. Produkter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom innovation och konsultationer inom förbränningsteknik, ventilationsteknik, byggnadsteknik, logistik samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R.J. Produkter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Alingsås så är R.J. Produkter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Alingsås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Alingsås och i Västra Götalands län. Redan 1954-07-28 så skapades R.J. Produkter Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel R.J. Produkter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

R.J. Produkter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556059-7907 är organisationsnummret för bolaget som finns i Alingsås.

Just nu är R.J. Produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med R.J. Produkter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-415630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Rune Michael -Johansson, Siv Gunnel Irene

Följande personer är på något sätt aktiva inom R.J. Produkter Aktiebolag är Johansson, Rune Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Christer Mattias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Quist, Karl Gunno som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Siv Gunnel Irene som är född 1941 och har titeln Suppleant, Tonning, Pontus som är född 1980 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.