Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp)

Västra Götalands län

Information

Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) är ett av många bolag som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1950-06-20. Men sedan 1982-01-01 så har Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sveag. 8, 441 32, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-611977.

Alingsås arbetar för att bolag som Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka detaljhandel med livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bolin, Lars Eric -Bolin, Rolf Arne Valdemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) och det är följande personer, Bolin, Rolf Arne Valdemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Lars Eric som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bohlins Livs i Alingsås Aktiebolag (Hemköp) är 556054-3943.