METT - Produkter

Västra Götalands län

Information

METT - Produkter är ett företag som finns i Alingsås. I METT - Produkter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tasapuro, Eero Tapio som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med METT - Produkter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå METT - Produkter på telefon 0322-83417.

Försäljning av konditorivaror, livsmedel, varmkorv, gatukök, naturmedel, hud och hårvård, leksaker, skivor och band, godis och byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet. Bedriva byggnadsverksamhet, tillverkning av lastpallar, skogs- och jordbruk, sågverksarbete, snickeriarbete och därmed förenlig verksamhet. Utöva import och export av ovannämnda verksamheter.

Idag är METT - Produkter av bolagstypen Enskild firma.

METT - Produkter är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

METT - Produkter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och METT - Produkter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för METT - Produkter så är det följande:

METT - Produkter har 550518-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.