Håkan Backlunds Hovslageri

Västra Götalands län

Information

540708-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Håkan Backlunds Hovslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Backlunds Hovslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Alingsås som är den kommunen som Håkan Backlunds Hovslageri finns i.

Håkan Backlunds Hovslageri har varit registrerat sedan 1986-04-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Backlunds Hovslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Håkan Backlunds Hovslageri är och det finns flera verksamheter i Alingsås som också är .

Firmatecknare för Håkan Backlunds Hovslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Håkan Backlunds Hovslageri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hovslageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Backlunds Hovslageri och det är Backlund, Karl Erik Håkan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,