MB:s Tjänst & Varor

Västra Götalands län

Information

MB:s Tjänst & Varor hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där MB:s Tjänst & Varor finns. I Alingsås så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. MB:s Tjänst & Varor tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. MB:s Tjänst & Varor har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MB:s Tjänst & Varor så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Alingsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

MB:s Tjänst & Varor har idag 500916-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MB:s Tjänst & Varor

Konsultverksamhet inom kontors- och databranschen, handel med hushålls-, fritids-, bil- och livsmedelsartiklar samt konfektyr.

I MB:s Tjänst & Varor så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergqvist, Olof Lars Ivar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .