Hemsjö Bygg & Inredning

Västra Götalands län

Information

480421-XXXX är organisationsnummer för företaget Hemsjö Bygg & Inredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemsjö Bygg & Inredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Alingsås som är den kommunen som Hemsjö Bygg & Inredning finns i.

Hemsjö Bygg & Inredning har varit registrerat sedan 2000-02-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemsjö Bygg & Inredning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hemsjö Bygg & Inredning är och det finns flera bolag i Alingsås som också är .

Firmatecknare för Hemsjö Bygg & Inredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hemsjö Bygg & Inredning så kan ni göra det på telefon genom 0322-50723 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemsjö Bygg & Inredning och det är Karlsson, Kjell Roger som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,