ACRO Sport ALINGSÅS

Västra Götalands län

Information

470322-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ACRO Sport ALINGSÅS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ACRO Sport ALINGSÅS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Alingsås som är den kommunen som ACRO Sport ALINGSÅS finns i.

ACRO Sport ALINGSÅS har varit registrerat sedan 1984-10-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ACRO Sport ALINGSÅS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

ACRO Sport ALINGSÅS är och det finns flera verksamheter i Alingsås som också är .

Firmatecknare för ACRO Sport ALINGSÅS är följande:

Vill ni komma i kontakt med ACRO Sport ALINGSÅS så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Akrobatik, gymnastik och trampolin.

Det finns olika personer som har en koppling med ACRO Sport ALINGSÅS och det är Jansson, Bo Ingemar Viktor som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,