FA Villaservice

Västra Götalands län

Information

FA Villaservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där FA Villaservice finns. I Alingsås så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. FA Villaservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket FA Villaservice har haft sedan 1997-01-01. FA Villaservice har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till FA Villaservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0322-10736.

Alingsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

FA Villaservice har idag 440419-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för FA Villaservice

Tjänster inom fastighetsservice såsom snöskottning, sandning, sopning, städning, tillsyn och underhåll. Företagsservice såsom bokföring, redovisningar samt marknadsföringsuppdrag, enkäter och intervjuuppdrag.

I FA Villaservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Franzén, Eva Agneta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .