Klas Gunnarson Logistikkonsult

Västra Götalands län

Information

360530-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Klas Gunnarson Logistikkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klas Gunnarson Logistikkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Alingsås som är den kommunen som Klas Gunnarson Logistikkonsult finns i.

Klas Gunnarson Logistikkonsult har varit registrerat sedan 1996-11-29 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Klas Gunnarson Logistikkonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Klas Gunnarson Logistikkonsult är och det finns flera verksamheter i Alingsås som också är .

Firmatecknare för Klas Gunnarson Logistikkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klas Gunnarson Logistikkonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bedriva konsultverksamhet inom logistik samt handel med värdepapper och konst.

Det finns olika personer som har en koppling med Klas Gunnarson Logistikkonsult och det är Gunnarson, Klas Gunnar som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,