Olle Karlssons Åkeri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Alingsås och Olle Karlssons Åkeri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Olle Karlssons Åkeri är ett av dem. Statusen för Olle Karlssons Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Olle Karlssons Åkeri är ett Enskild firma och skapades 1990-04-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Olle Karlssons Åkeri ska trivas.

Olle Karlssons Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Alingsås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Transport av varor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Olle Karlssons Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Olle Karlssons Åkeri och det finns flera bolag som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Olle Karlssons Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-72088.

.

De som är på något sätt har med Olle Karlssons Åkeri är Karlsson, Olof Bertil som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Olle Karlssons Åkeri har 320217-XXXX som sitt organisationsnummer.