Trädgårdslust handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Alingsås och Trädgårdslust handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Trädgårdslust handelsbolag är ett av dem. Statusen för Trädgårdslust handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Trädgårdslust handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-03-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Trädgårdslust handelsbolag ska trivas.

Trädgårdslust handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Alingsås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultation och handel med trädgårdsanknytning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trädgårdslust handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är Trädgårdslust handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Trädgårdslust handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-7390032.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Trädgårdslust handelsbolag är Lorentzon, Gunn Ann-Christin som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Anna-Lena Marianne som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Trädgårdslust handelsbolag har 969725-8490 som sitt organisationsnummer.