DONSÖ Fritid Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

DONSÖ Fritid Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som DONSÖ Fritid Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DONSÖ Fritid Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-05-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drottningg. 54A, 441 31, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DONSÖ Fritid Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7995806.

Alingsås arbetar för att verksamheter som DONSÖ Fritid Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DONSÖ Fritid Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom främst import och försäljning av fritidsartiklar delvis inom den maritima sektorn. produktutveckling samt forskning av plastmaterial kommer att bedrivas inom verksamheten.

Firmatecknare för DONSÖ Fritid Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till DONSÖ Fritid Handelsbolag och det är följande personer, Henriksson, Lars Johan som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Johansson, Per Inge Bruno som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för DONSÖ Fritid Handelsbolag är 969719-1824.